Verzamel Mineralen

De foto's tonen u een beperkt overzicht van onze zeer grote collectie gepolijste mineralen in vele gevarieerde vormen en stenen. Wij nodigen u uit om in onze winkel in Altea persoonlijk kennis te komen maken met onze uitgebreide collectie gepolijste mineralen. 

Wij verkopen een ruim assortiment ruwe mineralen voor de beginnende verzamelaar als zowel de gevorderde verzamelaar. De prijzen zijn vanaf €1,00.

Let op ! Bovenstaande artikelen zijn een kleine greep uit onze collectie van de afgelopen jaren. Onze collectie wisselt continu. Het is mogelijk dat enkele ervan verkocht zijn en dus niet op dit moment voorradig zijn.   


Mineralen in Doosjes

De mineralen zitten in doosjes van verschillende afmetingen vanaf 3x3cm. De foto´s hieronder zijn grotendeels 4x4cm. De doosjes zijn voorzien van de mineraalnaam en de vindplaats. Geen deksel.

Let op ! Bovenstaande artikelen zijn een greep uit onze collectie van de afgelopen jaren. Onze collectie wisselt continu. Het is mogelijk dat enkele ervan verkocht zijn en dus niet op dit moment voorradig zijn.